Mijn favorieten

Zit u nog goed met uw huidige hypotheek?

Doe de Hypotheek Voordeel Scan en u weet of u ook veel kan besparen op uw hypotheeklasten. U kunt ons natuurlijk ook bellen en wij voeren de scan voor u uit
 

Hypotheken

Ik wil een woning kopen
Het in ontvangst nemen van de sleutel van uw eigen woning is altijd een magisch moment. Of het nu de eerste keer is dat u een woning koopt, of een volgende keer. Voordat het zover is en voordat uw handtekening is gezet, valt er heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen. Wij hebben veel informatie voor u op een rijtje gezet en bieden u een aantal handige hulpmiddelen.
 

Ik zoek een hypotheek
Natuurlijk moet uw hypotheek, net als uw huis, perfect aansluiten op uw persoonlijke situatie en uw wensen. Nu, maar ook in de toekomst. Het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien lijkt het alsof er dagelijks nieuwe vormen en varianten bijkomen. Het is dus geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Onze adviseur helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte hypotheek. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw situatie eens door te nemen. Daarnaast kunt u op onze site heel veel nuttige informatie vinden.
 

Ik heb extra geld nodig
Er kunnen veel redenen zijn om uw hypotheek tussentijds te verhogen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of voor achterstallig onderhoud. Misschien bent u op zoek naar een tweede hypotheek. Of u wilt uw hypotheek "omzetten" naar een andere hypotheekvorm of "oversluiten" bij een andere hypotheekverstrekker. Wellicht is de waarde van uw huis in de loop van de tijd gestegen en ligt deze nu boven de resterende hypotheekschuld. Zou u deze "overwaarde" kunnen gebruiken?
 

Ik wil mijn hypotheek aanpassen
Maar weinig hypotheken lopen dertig jaar onveranderd door. Tijdens de looptijd van uw hypotheek is er altijd wel een aanleiding voor een verandering. Doet zo'n situatie zich voor, dan kunt u natuurlijk bij ons kantoor terecht voor een persoonlijk en onafhankelijk advies.