Mijn favorieten

Woning verkopen

Het lijkt gemakkelijk. U plaatst een advertentie, en zet een bord "te koop" in de tuin. Waar baseert u de vraagprijs op? Welke verkoopargumenten heeft u eigenlijk? Wat, als zich een belangstellende aandient?

Wat nu?

Wij kunnen veel werk van u overnemen! Om te beginnen bekijken wij samen met u uw wensen en plannen. 

Wanneer wilt u uw huidige huis verkopen? 

Welke roerende goederen kan en wilt u met uw huis meeverkopen?

Slütter & Wichgers makelaars helpt u graag zorgeloos en verantwoord uw woning te verkopen. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Het is daarom prettig wanneer iemand u een goed advies kan geven over de huidige woningmarkt en u tijdens de gehele verkoopprocedure persoonlijk kan begeleiden.

Wanneer wij uw woning mogen verkopen zullen wij u adviseren voordat de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en daarna.

 

Hoe verkopen wij een woning?

 

Stap 1: Kennismakingsgesprek en waardebepaling

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de woning en zullen wij een waarde bepalen. Daarnaast bespreken wij wat de wensen zijn en zullen wij eventuele vragen beantwoorden.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

Samen met u gaan wij vervolgens een verkoopplan opstellen.

Stap 3: Inmeten en fotografie

De woning wordt ingemeten en aan de hand daarvan worden plattegronden gemaakt. 

Stap 4: Styling advies

Voor de perfecte verkoopuitstraling van uw woning komt onze styliste bij u om een advies uit te brengen. Daarna zal zij de foto's maken voor de verkooppresentaties.

Stap 5: Aanmelden in het uitwisselingssysteem

Na goedkeuring en ontvangst van alle benodigde stukken wordt de woning aangemeld in ons uitwisselingssysteem en wordt dan vervolgens gepresenteerd op onze website en Funda. Daarnaast worden brochures vervaardigd en wordt de woning gepresenteerd in onze etalage. Ook ontvangt u van ons promotie materiaal in de vorm van een bord voor op het raam.

Stap 6: Bezichtigingen

Tijdstippen voor bezichtigingen worden in overleg met u besproken.

Stap 7: Communicatie

Na elke bezichtiging wordt er contact met u opgenomen. Wij vinden het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt. Tijdens de verkoop wordt u persoonlijk begeleid door onze makelaar Jacqueline.

Stap 8: Onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs voor u te realiseren onder de beste voorwaarden.

Stap 9: opstellen koopakte

Wij stellen een koopakte op welke wij met zowel koper als verkoper uitgebreid zullen bespreken en laten ondertekenen.

Stap 10: Oplevering en overdracht

Alvorens de akte van levering getekend gaat worden bij de notaris houden wij een oplevering bij uw woning. Hiervan wordt een kort rapport opgesteld waarin o.a. de meterstanden worden opgenomen.